Onze dirigent

Onze dirigent sinds januari 2024 is Muriel Flückiger uit Nieuwegein.

 

Hieronder stelt ze zichzelf voor:

Ik ben Muriel Flückiger. Christencoach, zangdocent, koordirigent, sopraan en logopedist in opleiding. Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Ik groeide op in Zwitserland, en al op jonge leeftijd zong ik en bespeelde ik verschillende muziekinstrumenten. Als tiener volgde ik lessen bij Katharina Spielmann in Bern (Zwitserland).

Sinds 2006 woon en werk ik in Nederland. Aan de Schumann Akademie in Utrecht heb ik de vakopleiding voor docerend musicus gevolgd, met als hoofdvak klassieke zang. In 2018 heb ik de meerjarige dirigentenopleiding voltooid aan het UCK in Utrecht. Na zangles te hebben gevolgd bij Hannah Ybeles-Smit, word ik nu gecoacht door Evert-Jan Nagtegaal.

Muziek

Ik geef zangles voor beginners en (ver) gevorderden die houden van klassiek zingen. Zelf heb ik een voorliefde voor geestelijke muziek. Als sopraan zing ik – soms als solist, soms als koorlid – regelmatig mee met concerten, onder andere in Zwitserland. Ik ben dirigent geweest van het kinder- en volwassenenkoor van de Holy Trinity Church in Utrecht en van het gospelkoor Sparks of Joy in Westbroek. Ik geniet enorm van deze afwisseling tussen lesgeven, dirigeren en zingen.

Coaching

Daarnaast begeleid ik mensen die vastlopen in hun leven. Ik geloof dat ieder mens waardevol is in de ogen van God. Vanuit dat uitgangspunt coach ik mensen om weer in balans te komen en voelen hoe waardevol en geliefd zij zijn in de ogen van onze hemelse Vader.

Muziek kán hierbij een rol spelen, maar dat hoeft niet. Als christencoach werk ik met de TotalBalance-methode. Deze methode maakt het voor mij mogelijk om maatwerk te bieden voor iedereen. Wil je meer weten over de TotalBalance-methode, neem dan contact met mij op.

 

Websites voor meer informatie:

Laat je ziel zingen

Muriel Flückiger Seniorcoach (Nieuwegein)

 

 

Reacties zijn gesloten.