Onze Dirigent

Onze dirigent is Ruben Weverling uit Gorinchem

Ruben Weverling is in april 2010 begonnen met een eigen bedrijf, onder de naam RDW|music. Naast het geven van piano- en keyboard lessen, staat hij zelf ook regelmatig op het podium. Dan is hij te zien als koordirigent, maar ook als toetsenist bij diverse bands. Onlangs is hij een eigen begeleidingsband begonnen voor (pop)koren, waarmee hij concerten muzikaal ondersteund.

Als componist schrijft hij ook muziek voor diverse toepassingen, zoals bedrijfstrailers, muziekvideo’s, en liefjesliedjes (liedjes op maat geschreven voor hem of haar) en werkt op dit moment als componist nauw samen met het succesvolle bedrijf Code 101 Productions

Samen met regisseur Jos Huibers is Ruben in 2014 een theatergroep gestart voor kinderen, onder de naam Sping!. Dit wordt mede ondersteund door een volwassen theaterkoor en zij willen muziektheater maken van een goede kwaliteit.

ZANGGROEPEN & KOREN
Als uitvoerend musicus is Ruben Weverling actief als dirigent. Hij verleent graag zijn medewerking aan projecten. Iedere groep heeft zijn eigen uitdagingen en met elkaar proberen we de lat steeds wat hoger te leggen. Ook als arrangeur schrijft Ruben muziek voor koren.

Voor KLINK! arrangeert hij de stukken op maat van de groep en houdt rekening met de individuele mogelijkheden van de zangers/zangeressen. Onder andere dit maakt deze groep uniek.

Ruben haalt veel enthousiasme uit het dirigeren van koren en sinds medio 2016 ook bij Soli Deo Gloria Herwijnen.

Ruben Weverling

Ruben Weverling

Ruben Weverling RDW|Music

Reacties zijn gesloten.